Hotel Two Brothers Noordwijk: moderne elektrotechniek in klassieke stijl

Two Brothers is een waar visitekaartje van Noordwijk. Wie er ooit op het strand heeft gelegen of over de boulevard heeft geslenterd, herkent het iconische torentje van het viersterrenhotel meteen.

Met een eigen restaurant, zwembad, bar en meer dan tachtig kamers, is het zaak dat het gebouw beschikt over een uitstekend datanetwerk en elektra. Wij ontvingen de mooie opdracht om moderne elektrotechnische installaties aan te leggen in dit bijzondere pand, zonder afbreuk te doen aan de klassieke jarendertigstijl. 

Samen met onze monteurs zorgden we voor nieuwe verlichting en schakelmateriaal in het welbekende torentje. Daarnaast installeerden we een modern camerasysteem dat automatisch videobeelden opslaat op een centrale server. We voorzagen twintig kamers op een gehele verdieping van gloednieuwe deurbellen en tv-aansluitingen. En tot slot installeerden we stijlvolle lampen in de gangen die perfect passen bij de klassieke uitstraling van het hotel. Een flinke klus, een tevreden klant en veel eer van ons werk. 

Wil jij ook klassiek schakelmateriaal? Bel Verkade op 0611429342.