Verkade Totaal Techniek staat voor kwaliteit en passie. In alles wat we doen.

Installaties

Het aanleggen van elektrotechnische installaties vereist een scherp, deskundig oog en een strak plan van aanpak. Ons team is hierin gespecialiseerd en gaat elke uitdaging aan. Of het nu gaat om het distribueren van elektrotechnische netwerken, het aanleggen of vervangen van oude installaties of het installeren van groepenkasten: u bent bij ons aan het juiste adres.

Datanetwerken

Een datanetwerk is essentieel voor iedere bedrijfsomgeving. Wij geven u advies op maat bij het kiezen van de juiste toepassing en oplossing voor uw project. En uiteraard leggen we het datanetwerk aan. Denk aan standaard en gecertificeerde datanetwerken in diverse categorieën, draadloze oplossingen (wifi) en het installeren van serverkasten.

Beveiliging

Een bedrijfsomgeving dient goed beveiligd te zijn. Team Verkade garandeert de veiligheid van uw bedrijf, bijvoorbeeld door het installeren en monteren van CCTV-systemen, met een vaste aansluiting of draadloos. Wij zijn echte kenners op het gebied van beveiliging en informeren u graag over de mogelijkheden.

Verlichting

Verlichting brengt zicht en sfeer op de werkvloer. Het geeft een bedrijf karakter. Onze specialisten laten graag hun licht schijnen over uw verlichting. We stellen het optimale verlichtingsplan op voor uw bedrijfsomgeving en verzorgen de installatie op professionele wijze. Zo bent u verzekerd van een uitnodigende uitstraling en een warme werkomgeving.

Stroomstoringen

Last van een stroomstoring? Verkade zorgt dat u snel weer over kunt tot de orde van de dag. Neem contact met ons op voor het vlot oplossen van elektrotechnische storingen van elke aard. Wij staan 24/7 paraat om uw elektrische problemen snel en efficiënt te verhelpen.

Alarm / CCTV

Een doeltreffend alarmsysteem en CCTV zijn cruciaal voor veiligheid in verschillende omgevingen. Het alarmsysteem waarschuwt direct bij verdachte activiteiten en maakt snelle interventie mogelijk. CCTV biedt visuele bewaking, levert bewijsmateriaal bij incidenten en schrikt potentiële overtreders af. Samen vormen deze technologieën een integrale benadering van beveiliging, gericht op preventie en reactie, waardoor het gevoel van veiligheid wordt versterkt en schade wordt geminimaliseerd.

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische auto’s zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Een modern bedrijf kan daarom niet zonder. Onze installateurs plaatsen snel én veilig een laadpaal bij uw bedrijf. Of meerdere natuurlijk. We sluiten ze aan op de meterkast, waarin we meteen een aardlekautomaat installeren tegen overbelasting. Uw laadpalen meteen aansluiten op zonnepanelen? Die installeren we ook.

Zonnepanelen

Zonnepanelen leveren duurzame energie aan uw bedrijf. Zo draagt u bij aan de energietransitie én bespaart u op de stroomkosten. De experts van Verkade zorgen voor een goede installatie, zodat u de vruchten plukt. De stroomopbrengst kan direct worden gebruikt voor laadpalen voor elektrische auto’s.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Bel Verkade op 0611429342.