Izico Katwijk: vervangen verlichting en aanleg datakabels

Van particuliere woningen tot zakelijke ondernemingen, van kleine eenmanszaken tot grote fabrieken: wij staan paraat om je te ondersteunen op het gebied van elektriciteit.

Een interessant voorbeeld is onze betrokkenheid bij de enige loempiafabriek van Nederland. Zij benaderden ons met de vraag of we de verouderde TL-verlichting konden vervangen door energiezuinige LED-verlichting, met als doel kostenbesparing. Bovendien bleek het een uitdaging om nog reserveonderdelen te vinden voor de oude TL-armaturen.

Wij namen de verantwoordelijkheid op ons en vervingen niet alleen de TL-verlichting, maar vernieuwden ook de gehele noodverlichting bij Izico, de loempiafabrikant. Daarnaast hebben we ons vakmanschap laten zien door 30 internetpunten aan te leggen, allemaal in de categorie 6a. Deze hoogwaardig afgeschermde internetkabels zorgen voor een indrukwekkende snelheid van maar liefst 1 gigahertz, wat een enorme verbetering is ten opzichte van de eerdere 100 megabytes.

Zo dragen we bij aan de modernisering en optimalisatie van elektrische systemen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Wil jij ook klassiek schakelmateriaal? Bel Verkade op 0611429342.